Hotell Krakow

KrakowTilbringer man lite tid på hotellrommet når man ferierer utenlands, og vil heller prioritere pengene annerledes, så er Quality System Hotel Krakow det optimale valget for deg. Det er et prisvennlig og enkelt hotell i utkanten av selve turistsentrum av Krakow, som byr på enkel overnatting til svært overkommelige priser. Se her for bestilling av hotell i Krakow.

Beliggenhet

Quality System Hotel Krakow ligger utenfor selve turistsentrum og kjernen av Krakow. Avstanden til den berømte Krakow Barbican, som for øvrig markerer inngangen til Krakows historiske sentrum og gamleby, er på nesten fem kilometer. Det gjør at man må påregne bruk av kollektivtransport når man skal ta turen innover til turistsentrum, markedsplassen og de øvrige severdighetene som ligger sentralt i den polske kulturbyen. Allikevel er ikke nødvendigvis Quality System Hotel Krakow et dårlig valg for turister, ettersom det ligger i et rolig strøk skjermet for nattstøy, samtidig som det er billig med kollektivtransport i Krakow og Polen for øvrig.

Rom

Quality System Hotel Krakow byr på 107 gjesterom av forholdsvis enkel standard. Her kan man ikke forvente seg designerinteriør, men enkel standard tilsvarende de 3 stjernene hotellet har blitt tildelt. Samtlige rom er dobbeltrom med valgfrihet på om man ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenger. Selv om standarden er forholdsvis enkel, så er grunnleggende fasiliteter inkludert i rommene. Trådløst internett er tilgjengelig uten ekstra kostnad, og rommene stelles hver dag. Hårføner, strykejern og lignende produkter er tilgjengelig på forespørsel i resepsjonen.

Fasiliteter

Quality System Hotel Krakow er et relativt enkelt hotell også når det kommer til fasiliteter. Hotellet har ikke air-condition, og heller ikke andre fasiliteter som spa/treningssenter. Dog har hotellet egen restaurant, der blant annet frokosten serveres. Frokost er ikke inkludert i prisen. Utover dette så har hotellet døgnåpen resepsjon, og betjeningen hjelper velvillig deg med å finne billetter og informasjon om utflukter/turistattraksjoner. For øvrig kan vi også nevne at 162 overnattende gjester har vurdert hotellet til 3,3 av 5 mulige gjennom nettstedet TripAdvisor.