3 budsjetthotell på Gardermoen

gardermonSkal du reise med fly fra Gardermoen som går tidlig om morgenen, eller ankommer du flyplassen såpass sent at det er nødvendig med overnatting før reisen fortsetter? I så fall vil du ønske å bo rimelig i nærheten av flyplassen, noe du kan gjøre på disse tre budsjetthotellene på Gardermoen. Alle hotellene kan bestilles på blant annet Hotell Gardermoen, Trivago eller Billige Hotell.

Gardermoen Hotel Bed & Breakfast

Gardermoen Hotel Bed & Breakfast er at av de beste alternativene når du skal reise fra Gardermoen og behøver en «pit-stop». Her får du det mest nødvendige – nemlig et sted å sove (med plass til relativt mange personer) og frokost inkludert i prisen. Dessuten serveres frokosten fra svært tidlig på morgenen av, slik at du kan nyte et måltid før reisen begynner. Transport til flyplassen tilbys også, samtidig som prisnivået på Gardermoen Hotel Bed & Breakfast er svært hyggelig sammenlignet med de mest flyplassnære overnattingsstedene.

Gardermoen Airport Hotel

Et annet godt alternativ for deg som ikke er avhengig av å bo tilnærmet inni flyplassterminalene, er Gardermoen Airport Hotel. Det ligger med en avstand på halvannen kilometer fra selve flyplassen, og shuttlebuss tilbys av hotellet. Samtidig så holder hotellet moderne standard tilsvarende tre stjerner, og tilbyr både gratis frokost og gratis Wi-Fi på rommene inkludert i oppholdet. Prisnivået er ofte på under 400 kroner/natten per person på dobbeltrom.

Airport Motel & Apartment – Hostel

Aiport Motel & Apartment like utenfor selve flyplassen er et av de rimeligste alternativene for deg som trenger enkel overnatting. Hostellet har svært enkle forhold, der rommene er enkelt innredet og stort sett utstyrt med sengeplasser og bad. Wi-Fi er tilgjengelig mot et tillegg i prisen. Videre så er avstanden til Oslo Lufthavn på knappe to kilometer, slik at du bor forholdsvis nært. Samtidig så er prisnivået svært lavt på Airport Motel & Apartment, med priser på rundt 300 kroner/natten for to personer på dobbeltrom. De største rommene har dessuten plass til hele 6 personer.

Dersom du ønsker å utforske Oslo, kan leiebil bestilles på Osloleiebil.no – Direktelink: Leiebil Oslo eller Leiebilguiden – Gardermoen.