4 billige hoteller i Budapest

BudapestBudapest er generelt en billig by å feriere i for nordmenn, men allikevel vil mange prioritere så billig overnatting som mulig. Her er fire billige hotell i Budapest.

Atlas City Hotel

Hotellet har 136 røykfrie gjesterom og har en sentral beliggenhet i forhold til Budapests mange spennende aktiviteter og attraksjoner. Herfra er det kort vei til det ungarske nasjonalmuseet og kjøpesenteret Arena Plaza. Hver dag serveres en velsmakende frokostbuffé med både kalde og varme alternativer. Det flerspråklige personalet hjelper deg gjerne med det du måtte trenge under oppholdet, enten det er assistanse ved bestilling av turer eller utflukter, vask av klær eller flyplasstransport. Rommene er pent innredet med skrivebord, TV med tv-kanaler og private bad med dusj/badekar. Det er gratis Wi-Fi i alle fellesarealer og alle soverom.

Best Western Hotel Hungary

Med sine 468 soverom er dette et av de største sentrumsnære hotellene i Budapest. Hotellet ligger like ved Keleti togstasjon, den største av byens tre togstasjoner. Med et kollektivknutepunkt rett utenfor døren er det lett å komme seg rundt til det du måtte ønske å se av byens mange severdigheter. Best Western Hotel Hungary serverer sine gjester gratis frokost hver morgen og tilbyr en rekke tjenester som flyplasstransport og vaskeritjenester. Hotellets møterom kan brukes til dine kurs- og konferansebehov. Rommene har plass til alt fra to til fire personer, og det er gratis trådløst internett i hele bygget.

Cosmo City Hotel

Dette hotellet ligger godt plassert i forhold til byens største attraksjoner. Her er det ikke lang vei til verken det ungarske nasjonalmuseet og den kjente Stefansdomen. Det er også kort vei til elvebredden ved Donau hvor en guidet båttur absolutt er å anbefale. Hotellet tilbyr sine gjester en gratis frokostbuffé hver morgen og gratis trådløst internett. Alle hotellets 36 rom er røykfrie, innredet med senger av god kvalitet, skrivebord for den arbeidsomme og private bad med dusj. Det er også mulig å få massasje på rommet, og hotellets personale hjelper deg gjerne med bestilling av flytransport eller billetter til attraksjoner og utflukter.

Atrium Fashion Hotel

Dette 4-stjerners hotellet har en perfekt beliggenhet dersom du ønsker å oppleve alt det denne kulturelle byen har å by på. Det ungarske nasjonalmuseet og operahuset Allami ligger en liten spasertur unna. Hotellet har 57 røykfrie gjesterom og tilbyr en gratis frokostbuffé hver dag. Andre tjenester inkluderer bilutleie, flyplasstransport, barnepass og vask av tøy.