Hilton London Euston

Hilton-EustonSkal man bo sentralt og samtidig på et hotell med høy standard i London, så må man som regel punge ut for deg. Men har man ikke noe imot en liten spasertur for å ta seg inn til sentrum, så kan en overnatting på det flotte og relativt prisvennlige hotellet Hilton London Euston være et godt alternativ.

Beliggenhet

Hilton London Euston ligger relativt sentralt i London, med gangavstand til selve sentrum av storbyen og det berømte Trafalgar Square. Avstanden dit er nemlig bare på 2,5 kilometer før man står midt i hjertet av London. På veien din kan man dessuten spasere forbi og innom flere av byens største turistattraksjoner, slik at beliggenheten til hotellet mer eller mindre er optimal for den som vil oppleve og utforske London til fots. Hilton London Euston ligger i bydelen Bloomsbury, som er mer skjermet for støy og nattebråk sammenlignet med de mest sentrumsnære hotellene i den britiske hovedstaden.

Rom

romMed 150 gjesterom er Hilton London Euston et middels stort hotell målt i London-skala. Samtlige rom er flotte og moderne, og holder en standard tilsvarende 4 stjerner – som for øvrig er den vurderingen hotellet har fått. Rommene er av varierende størrelser, men primært er det dobbeltrom med ulike sengealternativer som gjelder. Blant fasiliteter på rommet har man klimaanlegg, strykejern, kaffetrakter, TV og safe på rommet. Ønsker man WiFi (trådløst internett) på rommet, så kan adgang til dette kjøpes mot et lite tillegg i prisen.

Fasiliteter

Hilton London Euston er et fullservice-hotell med massevis av fasiliteter. Komplett frokost serveres hver eneste dag, men dette er som regel ikke inkludert i prisen. Hotellet har også egen restaurant som serverer dagens øvrige måltider. I tillegg finnes det en bar/lounge. For den som reiser til hotellet i forretningssammenheng, så finnes det møterom tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen, og det er romservice tilgjengelig for den som måtte ønske det. Utover dette er Wi-Fi tilgjengelig gratis i hotellresepsjonen og i øvrige fellesområder. Til sist kan vi nevne at hotellet har fått en vurdering på 3,7 av 5 mulige basert på vurderinger fra over 1400 hotellgjester fra nettstedet TripAdvisor.