Scandic Kristiansand Bystranda

scandic_kristiansand_bystrandaScandic Kristiansand Bystranda er et populært turisthotell i sentrum av Kristiansand. Hotellets beliggenhet er meget sentral samtidig som det ligger ved byens badestrand – som er hyppig besøkt om sommeren. Samtidig holder hotellet høy standard på sine gjesterom. Bestilling av hotell i Kristiansand kan du gjøre på blant annet Billige-hotell.no: Kristiansand eller Booking.

Beliggenhet

scandic-kristiansandScandic Kristiansand Bystranda har trolig det som er byens beste beliggenhet for turister på besøk i Kristiansand. Hotellet ligger nemlig helt med havkanten, langs den populære sandstranda i sentrum av byen – og som helt sikkert turister vil benytte seg av på en varm sommerdag. Samtidig så befinner sentrum seg like utenfor resepsjonsdøra, slik at man kan dra nytte av byens aktivitetstilbud ved å ta beina fatt. Selve torget og bysentrum befinner seg riktignok på andre siden av elva Otra, men en spasertur dit tar ikke lengre enn drøye 20 minutter. Utover dette liger Dyreparken i Kristiansand en avstand på omtrent 12 kilometer fra hotellet, slik at bruk av transport må påregnes dersom man ønsker å besøke den.

Rom

Scandic Kristiansand Bystranda har 229 gjesterom som holder høy moderne standard. Faktisk vil vi nesten påstå at rommene på Scandic Kristiansand Bystranda er blant de flotteste i hele Kristiansand. Hotellet har for øvrig 3 og en halv stjerne, som tildeles på bakgrunn av service og kvalitet. Rommene strekker seg over seks etasjer, slik at mange av rommene byr på nydelig utsikt over kystlinjen og byen for øvrig. Alle rommene er moderne innredet, og man kan velge mellom vanlig dobbeltrom eller superiorrom for det lille ekstra. Familierom med fire sengeplasser tilbys også. Rommene er utstyrt med fasiliteter som strykejern, hårføner, TV, skrivebord og safe på rommet. Gratis trådløst internett er også tilgjengelig.

Fasiliteter

Scandic Kristiansand Bystranda er et omfattende hotellkompleks med flere fasiliteter og tilbud til sine overnattende gjester. Blant annet serveres frokostbuffé i hotellets egen restaurant hver eneste dag, og dette er inkludert i prisen. Hotellet har også egen bar/lounge, samt treningsstudio. Konferanselokaler og møterom er også tilgjengelig. Resepsjonen er døgnåpen og tilbyr det meste av resepsjonstjenester til sine overnattende gjester.